Byta Tak Eskilstuna

Att byta tak är ofta ett omfattande projekt som kräver en hel del planering. Det är även viktigt att du anlitar en professionell takspecialist med generösa garantier samt med nöjda kunder. Det är dock inte helt enkelt att hitta rätt företag när man är på jakt efter en takspecialist som kan byta tak i Eskilstuna.

 

Varje tak är unikt. Vi på Roseb AB lägger stor vikt vid att alla kunder ska bli nöjda med sina tak när de anlitar oss. Våra erfarna takspecialister vet hur viktigt det är att ha en god plan inför takbytet, samt att de använder sig att kvalitetsmaterial för att säkerställa att taket ska hålla sig vackert länge. Vi vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss. Av den anledningen erbjuder vi på Roseb AB en kostnadsfri konsultation av ditt takprojekt. En takmästare gör därmed ett hembesök hos dig och genomför en grundlig översyn av ditt befintliga tak. Vi diskuterar igenom vad ditt tak behöver, samt lyssnar på dina önskemål. Utifrån detta lämnar vi sedan en offert med ett fast pris.

 

 

Vi är det trygga valet när du ska byta tak

 

Roseb AB har en bred erfarenhet av olika takbyten och funnits i takbranschen sedan 1995. Därför kan ni lita på att vi är det trygga valet när det kommer till att byta tak Eskilstuna. Våra takspecialister använder sig av tåliga material av god kvalitet för att ditt tak ska få en lång livslängd. Vare sig du vill ha ett tak av betongpannor, lertegel, plåttak, shingel, ytpapp eller av falsad plåt så kan vi hjälpa dig. Med våra skickliga takspecialister och våra takmaterial av toppkvalitet kommer ditt tak bli som nytt igen. Du kan därmed känna dig trygg när du anlitar oss för att byta ditt tak i Eskilstuna.

BYTA TAK ESKILSTUNA

 

Ta kontakt med oss över telefon på 08-17 90 90 och 070-236 26 19 eller på vår mailadress
i[email protected] för en kostnadsfri rådgivning gällande ert projekt.

 

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: [email protected]

 

Adress: Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en kostnadsfri inspektion av ditt tak

Kontakta oss