Takläggare Eskilstuna

Drömmer du om ett välmående och vackert tak? Börjar det bli dags att ta tag i takläggningen?

 

Taket på ditt hus eller fastighet har som funktion att ge ett yttre skydd mot både väder och vind. Det är därmed en viktig faktor för hela husets välmående och dessutom så sätter ett vackert tak sin prägel på husets utseende. Av dessa anledningar är det viktigt att du anlitar rätt firma som tar hand om ditt takprojekt så att taket blir precis så som du önskar. Vi på Roseb AB strävar efter att våra kunder ska känna sig trygga och säkra under hela projektets gång, både före, under samt efter takläggningen. 

 

Våra takläggare har en lång och gedigen erfarenhet inom takläggning och kan hjälpa dig med att få det slutresultat som du önskar. Vi tar sig an både små som stora takarbeten i hela Eskilstuna. Du kan även lita på att våra takläggare har rätt utbildning, kompetens och certifikat som krävs för arbetet som ska utföras. Våra takläggare genomför varje takläggning med stort engagemang och säkerställer således att ditt tak kommer hålla i många år framöver. Låt Roseb AB hjälpa dig med att lyfta ditt tak till nya nivåer!

 

 

Få en kostnadsfri konsultation

Det finns många takfirmor att välja mellan på marknaden och det är inte det lättaste att hitta rätt takläggare i Eskilstuna. Vi på Roseb AB erbjuder för närvarande en kostnadsfri konsultation av ditt takprojekt. En av våra erfarna takmästare gör således ett besök hos dig och utför en grundlig inspektion av ditt befintliga tak. I samband med detta diskuterar vi tillsammans med dig igenom vad ditt tak behöver samt lyssnar på dina önskemål. Utifrån denna information får du en offert med ett fast pris så att du slipper några överraskningar. Ta kontakt med oss redan idag!

TAKLÄGGARE ESKILSTUNA

 

Ta kontakt med oss över telefon på 08-17 90 90 och 070-236 26 19 eller på vår mailadress
[email protected] för en kostnadsfri rådgivning gällande ert projekt.

 

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: [email protected]

 

Adress: Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en kostnadsfri inspektion av ditt tak

Kontakta oss