Takmålning Eskilstuna

Har takfärgen på huset eller fastigheten börjat flagna? Kanske funderar du på byta ut hela taket? Ofta kan det räcka med att göra en takmålning för att fräscha upp och förnya taket. En takmålning är därmed ett mycket bra alternativ till att utföra ett omfattande takbyte. Att utföra en takmålning är dessutom mer prisvänligt i jämförelse med ett takbyte. Du ska dock alltid se till att begära en takbesiktning för att vara säker på att ditt tak inte kräver ett mer omfattande arbete.

 

Förnya ditt tak med en takmålning

 

En takmålning förnyar takets utseende samtidigt som det håller taket skyddat mot både fukt, påväxt och UV-strålning. Det säkerställer att ditt tak är rustat för olika väderförhållanden. En väl utförd takmålning kan således förlänga takets livslängd med hela 10-20 år. Våra takspecialister hjälper dig att avgöra om taket är i behov av ett komplett takbyte eller om det är tillräckligt med en grundlig takmålning. 

 

Om materialet på taket fortfarande är i gott skick och det är dags för en av våra skickliga takspecilaister hjälpa till att förnya det med ny färg. Det är dock inte alla taktyper som kan målas. Ett exempel på detta är tegelpannor och här utför vi istället en ytbehandling. De takmaterial som går bra att måla är plåttak och betongpannor.

 

 

Få en kostnadsfri riskanalys av taket

 

Roseb AB erbjuder för närvarande en kostnadsfri konsultation och riskanalys av ert tak. Våra takspecialister kommer hem till er och gör en noggrann bedömning av era möjligheter, pris samt ger en detaljerad tidsram av projektet. Är du berättigad för ROT? I sådana fall inkluderar vi 30% skattereduktion i offerten gällande tjänsten. Du kan känna dig trygg med att vi använder oss av material av toppkvalitet och att vi kommer göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd med projektet. Vi utför taksäkerhet i hela Eskilstuna. Ta kontakt med oss redan idag!

 

TAKMÅLNING ESKILSTUNA

Ta kontakt med oss över telefon på 08-17 90 90 och 070-236 26 19 eller på vår mailadress
[email protected] för en kostnadsfri rådgivning gällande ert projekt.

 

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: [email protected]

 

Adress: Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en kostnadsfri inspektion av ditt tak

Kontakta oss