Takrenovering Eskilstuna

För att ditt hus och de inneboende ska hållas skyddade mot väder så är det viktigt att ha ett välmående tak. Takets funktion är även att minska risk för vattenskador och fukt. Både taket och fasaden hör till det yttersta delarna på huset och det är således viktigt att de fyller sina funktioner väl. Det finns även en hel del som du som fastighets- eller husägare kan göra för att hålla huset i gott skick. Vi på Roseb AB rekommenderar att du inspekterar taket med jämna mellanrum, då detta ökar chanserna för att upptäcka små skador i rätt tid. På så sätt förhindrar du att omfattande skador uppstår, vilket således annars kan resultera i dyra renoveringsprojekt. Se därför till att ditt tak besiktigas, isoleras och målas om med jämna mellanrum. Då kommer ditt tak bli mer slitstarkt och får en längre livslängd samtidigt som det är mer slitstarkt. Förr eller senare kan det dock vara tid för en takrenovering. 

 

 

Anlita en pålitlig takfirma i Eskilstuna

 

Vid en takrenovering är det inte enbart estetiken som är viktig, detta är dock givetvis är en viktig del. Ett tak består av många olika delar och en takrenovering kan många gånger bli väldigt omfattande. Du ska därför vara säker på att anlita en firma som är expert på takrenovering i Eskilstuna.

 

Är du i behov av en takrenovering så kan du kontakta oss på Roseb AB så kommer vi ut till dig för en kostnadsfri takbesiktning och offert. Vi utför alla typer av takrenoveringar – både mindre och mer omfattande projekt i hela Eskilstuna. Våra takläggare renoverar alla slags material vare sig det handlar om ytpapp och plåt eller tegel och shingel. Vi monterar givetvis också vindskivor, hängrännor, stuprör eller annat som hör till takets funktion. Kontakta oss via e-post eller telefon för att få en offert.

TAKRENOVERING ESKILSTUNA

 

Behöver du hjälp med en fasadrenovering är det bara ta kontakt med oss. Vi är nåbara över telefon, mail eller genom ett meddelande via vårt kontaktformulär. Du kan ringa oss på telefonnummer 08-17 90 90 samt mobilnummer: 070-236 2619. Vår mailadress är [email protected]

 

Våra experter och hantverkare på Roseb AB specialiserar sig på att genomföra fasadrenovering på trä- och putsfasader. Vi har även möjlighet att arbeta med andra typer av material. Ta kontakt med oss idag när du behöver anställa duktiga fasadläggare. Vi erbjuder fasadrenovering i Stockholm med omnejd.

 

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: [email protected]

 

Adress: Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en kostnadsfri inspektion av ditt tak

Kontakta oss