Taksäkerhet Eskilstuna

Taksäkerhet är en viktig aspekt för både fastighetsägare och enskilda villaägare men även för snöskottare och sotare som har sin arbetsplats på taken. Faktum är att alla tak som beträds skall ha taksäkerhetsutrustning.

 

Vad betyder taksäkerhet? Termen taksäkerhet inkluderar alla de säkerhetsanordningar som monteras på yttertaket. Dessa säkerhetsanordningar syftar till att skydda människor vare sig de befinner sig uppe på taket eller nedanför taket. Personer som befinner sig nedanför taket ska kunna känna sig trygga med att det inte faller ner farlig snö eller is från taket. Detta innebär att taken skall riggas med specifika säkerhetsanordningar som förhindrar snö- och isras. Snörasskydd skall monteras nära takfoten, och utöver detta kan ytterligare skydd monteras på fler ställen på taket vid behov. 

 

Det är således fastighets- eller husägaren som har det övergripande ansvaret för taksäkerhet samt att det underhålls med jämna mellanrum. Vi på Roseb AB kan hjälpa till att installera den utrustning som behövs för en optimal taksäkerhet, vare sig det handlar om livlinefästen, gångbryggor, takstegar eller snörasskydd. Vi hjälper er även med skorstensprodukter som exempelvis plattformar och band. Vi tar oss an arbeten i hela Eskilstuna och ni kan känna er trygga när ni anlitar Roseb AB – vi samarbetar även med CW Lundberg som är en kvalitetsstämpel inom taksäkerhet.

 

 

Få en kostnadsfri riskanalys av taket

 

Roseb AB erbjuder för närvarande en kostnadsfri konsultation och riskanalys av ert tak. Våra takspecialister kommer hem till er och gör en noggrann bedömning av era möjligheter, pris samt ger en detaljerad tidsram av projektet. Är du berättigad för ROT? I sådana fall inkluderar vi 30% skattereduktion i offerten gällande tjänsten. Du kan känna dig trygg med att vi använder oss av material av toppkvalitet och att vi kommer göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd med projektet. Vi utför taksäkerhet i hela Eskilstuna. Ta kontakt med oss redan idag!

 

TAKSÄKERHET ESKILSTUNA

 

Ta kontakt med oss över telefon på 08-17 90 90 och 070-236 26 19 eller på vår mailadress
[email protected] för en kostnadsfri rådgivning gällande ert projekt.

 

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: [email protected]

 

Adress: Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en kostnadsfri inspektion av ditt tak

Kontakta oss